Wat kunnen wij bieden?

Autoreclame. Eurostar reclame geeft van te voren verschillende dagen aan waarop de auto belettert kan worden, zodat u exact een tijd kunt plannen die u het beste uitkomt. ’s morgens levert u de wagen aan bij ons atelier te Rotterdam, ’s middags rolt uw visitekaartje perfect het atelier weer uit. Uiteraard komen wij de met u gemaakte afspraak stipt na.

Autobelettering

Eurostar Reclame is al jaren de expert in alle varianten van autobelettering . Een auto volledig verpakt in full color of alleen uw bedrijfsgegevens op uw bedrijfsauto? Geen probleem, desgewenst decoreren onze plakkers op locatie, vanaf de kleinste auto tot de grootste vrachtwagen voor de beste autoreclame.

Carwrapping

Eurostar Reclame heeft professionele opgeleide monteurs die met een zorgvuldige techniek de sticker op uw voertuig plakken. Zo beschermt het de originele lak van het voertuig en wanneer u de bestickering weer laat verwijderen, is het weer zo goed als nieuw. Alles is mogelijk van mat zwart tot mat wit, metallic tot parelmoer en van carbon tot chroom. Een voertuig met carwrapping verandert in een echte eyecatcher die goed in te zetten is als promotie op beurzen, evenementen en festivals, maar natuurlijk ook voor dagelijks gebruik voor als u gewoon iets anders wilt. Een eigen ontwerp voor uw voertuig of een door ons ontworpen design is natuurlijk altijd mogelijk.

Assortiment

Eurostar Reclame heeft een groot aantal printers tot beschikking om ook grote wagenparken te kunnen beletteren, ook voor verschillende autotypes binnen uw wagenpark.

Product op maat

U staat centraal als onze klant en wij communiceren graag met u zodat wij samen het beste resultaat behalen. Uw auto is uw mobiele visitekaartje waarop u tenslotte trots op wilt zijn.

Eurostar Reclame past eenmalig uw ontwerp naar wens aan. Deze produceren wij en monteren wij bij u op locatie of in onze werkplaats te Rotterdam. De montage van eventuele producten/ belettering verrichten wij op een afgesproken plek om een afgesproken tijd

Offerte aanvragen