Freesletter

Freesletters behoren tot een luxere vorm van gevelreclame. Het heeft een mooie en chique uitstraling. Uw logo of letters kunnen wij in elke maat en vorm produceren. Wij monteren de letters door middel van afstandhouders op de gevel, waardoor het ontwerp meer diepte krijgt.

Ons programma in gefreesde en gelazerde freesletters varieert in diktes, kleuren, toepassingen en materialen o.a; Acrylaat, dibond, geschuimd PVC en RVS. Deze kunnen eventueel voorzien worden van licht en wij zorgen voor de gewenste grootte.

Desgewenst kunnen wij de freesletters ook voor u installeren; onze montageteams zijn dagelijks in de weer om diverse gevels de gepaste uitstraling te geven.

Stuur ons gerust een bericht of bel ons. Verder hebben wij een super goede service, want we sturen u binnen 24 uur een offerte voor u!

Neem ook gerust een kijkje op al onze andere pagina’s, waarin we alle diensten kunnen toelichten. We hebben veel te bieden, dus stel ons ook vragen.

We bestaan nu ongeveer 35 jaar en staan bekend als een gespecialiseerd bedrijf in alle diensten die wij kunnen leveren, daaronder valt natuurlijk ook de freesletters. Geen twifel dat wij weten wat u wilt en waar u naar opzoek bent, dus twijfel niet oms ons te laten weten wat u wilt.

Offerte aanvragen