Doosletters zijn in tegenstelling tot lichtbakken representatiever en passen vaak beter in de architectuur van een pand, omdat het meer zicht op de achterliggende gevel biedt voor de  letters verlicht. Eurostar Reclame levert onverlichte of verlichte doosletters met neon of led’s, lichtbakken, zuilen, banieren, aluminium, RVS, gefreesde logo’s en letters in kunststof. De dikte van de gefreesde logo’s en letters varieert van plat tot aan 19mm. Voor specifieke maten kunt u ons bellen voor letters verlicht. Wij communiceren graag met u zodat wij samen tot het beste resultaaat kunnen komen.

Wat kunnen wij bieden?

Eurostar reclame is een ambachtelijk bedrijf. Voor het maken van de lichtreclame, wordt meestal door de opdrachtgever zelf een ontwerp aangeleverd of door ons een ontwerp gemaakt. Dankzij jarenlange ervaring weten wij als Eurostar Reclame precies hoe we met lichtreclame uw bedrijf in het juiste dag- en nacht licht kunnen zetten. Eurostar Reclame, uw reclame is ons reclame!

Stuur ons gerust een bericht of bel ons. Verder hebben wij een super goede service, want we sturen u binnen 24 uur een offerte voor u!

Neem ook gerust een kijkje op al onze andere pagina’s, waarin we alle diensten kunnen toelichten. We hebben veel te bieden, dus stel ons ook vragen.

We bestaan nu ongeveer 35 jaar en staan bekend als een gespecialiseerd bedrijf in alle diensten die wij kunnen leveren, daaronder valt natuurlijk ook de freesletters. Geen twijfel dat wij weten wat u wilt en waar u naar opzoek bent, dus twijfel niet om ons te laten weten wat u wilt. Wij helpen u graag en wij komen graag een kijkje nemen naar uw bedrijf om de juiste resultaten te creëren voor de uitstraling van uw bedrijf.

voor snelle contact moet u eens een kijkje nemen op onze pagina ‘contact’. stuur ons een bericht en wij reageren zo snel mogelijk!

 

 

Offerte aanvragen