Lichtreclame op uw gevel of binnen uw bedrijf? Ga voor advies en inspiratie naar Eurostar Reclame in Rotterdam. De mogelijkheden in verlichting, vormen en materialen zijn eindeloos. Eurostar Reclame heeft twintig jaar ervaring op het gebied van reclame in de breedste zin.

Door middel van lichtbakken wordt de attentie van uw bedrijf vergroot. Een licht bak is een doosvormige bak boven uw winkel met een plaat voorzien van de naam van uw winkel. De lichtbak kan verlicht worden m.b.v. TL lampen of m.b.v. energie besparende LED. Eurostar reclame levert diverse afmetingen en uitvoeringen naar uw wens voor uw vestiging, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Per project wordt gekeken wat de fraaiste oplossing is. U kunt kiezen voor een enkelzijdige of een dubbel zijdige lichtbakken die speciaal voor u word gemaakt. De montage van uw lichtbak monteren wij door de door u gekozen datum en plaats. Alle lichtbakken zijn ze van hoge kwaliteit, zodat storingen tot een minimum worden beperkt en de beste lichtopbrengst wordt gegarandeerd.

Wat kunnen wij bieden?

Wij werken alleen met kwalitatief hoogwaardige materialen en vakmensen. Uw reclame is namelijk onze reclame. Dit kunststof is door-en-door gekleurd, waardoor levenslang garantie wordt gegeven op kleur en glans. Ook behoort koper, brons, messing en RVS tot de mogelijkheden. Van de basis tot uitvoering en van montage naar onderhoud. De duurzame lichtreclame op maat voor een aantrekkelijk budget. Samen met u vinden wij de juiste en passende oplossing uw bedrijf en huisstijl. Benieuwd naar de mogelijkheden van lichtreclame voor uw organisatie?

Neem ook gerust een kijkje op al onze andere pagina’s, waarin we alle diensten kunnen toelichten. We hebben veel te bieden, dus stel ons ook vragen

We bestaan nu ongeveer 35 jaar en staan bekend als een gespecialiseerd bedrijf in alle diensten die wij kunnen leveren. Geen twifel dat wij weten wat u wilt en waar u naar opzoek bent, dus twijfel niet oms ons te laten weten wat u wilt.

Offerte aanvragen