Over ons

Wie is Eurostar reclame?

Sinds 1985 vertaalt Eurostar reclame uw idee in korte tijd tot een creatief en eigentijdse reclame uiting over ons. Alles in een korte tijd want alle benodigde disciplines,van ontwerpen, fabriceren, monteren en onderhouden van reclame, leverbaar in praktisch alle denkbare formaten en uitvoeringen zijn gehuisvest onder één dak. In ruim 33 jaar is Eurostar Reclame uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van binnen- en buitenreclame.

Vakkundig advies

Wij houden rekening met uw wensen, bieden u vrijblijvend advies en lichten u in over de mogelijkheden. Groot of klein, hoog of laag, verlicht of onverlicht, rijdend of stilstaand, vraagt u gerust vrijblijvend advies aan, daar zijn wij tenslotte voor.

Assortiment

Van lichtbakken tot reclameborden en van carwrapping tot aan neonletters. Eurostar reclame heeft een zeer breed assortiment van alle denkbare reclame uitingen.

Innovatie

Eurostar Reclame onderscheidt zich in de markt door innovatie en product ontwikkeling. Voortdurend worden door onze specialisten schetsen van nieuwe ideeën uitgewerkt . Als dit prototype ons ervan overtuigd dat het nieuwe product een meerwaarde biedt, wordt het in ons productpakket opgenomen. He meest recente product die wij hebben opgenomen is “Star LED”.

Star LED is zelfs NOG ZUINIGER dan neon reclame en met hetzelfde, dan niet een betere stralend effect geeft deze manier van lichtreclame een unieke ambiance voor uw organisatie. Euro star reclame is een grondlegger op het gebied van het aanbieden van star LED voor licht reclame. Wij geloven dat u zich extra kunt onderscheiden door deze uitblinkend manier van LED verlichting en zouden u een demonstratie kunnen geven.

Montage

De uiteindelijke montage van de reclame uiting zoals een lichtreclame wordt door ons ervaren team uitgevoerd. Ook na de installatie van een lichtreclame laten wij u niet in het donker staan en komen wij regelmatig terug voor onderhoud en controle.