Reclameborden zijn bijna niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Meestal zijn ze erg opvallend, zoals billboards langs de weg en tegen gevels. Soms zijn ze iets subtieler, zoals bouwborden op bouwterreinen. Eurostar reclame produceert opvallende en hoogwaardig afgewerkte reclamepanelen in alle soorten en maten met full color print.

Wat kunnen wij bieden?

Of het nu gaat om een bewegwijzeringbordje of voor uw reclamebord op uw pand. Omdat wij bijna alle materialen op voorraad hebben kunnen wij een snelle levering garanderen. Ook kunnen wij de reclameborden plaatsen. Dan kiezen wij een datum en tijd en komen wij de reclameborden op het desbetreffende plaats monteren.

 

Stuur ons gerust een bericht of bel ons. Verder hebben wij een super goede service, want we sturen u binnen 24 uur een offerte voor u!

Neem ook gerust een kijkje op al onze andere pagina’s, waarin we alle diensten kunnen toelichten. We hebben veel te bieden, dus stel ons ook vragen.

We bestaan nu ongeveer 35 jaar en staan bekend als een gespecialiseerd bedrijf in alle diensten die wij kunnen leveren. Geen twifel dat wij weten wat u wilt en waar u naar opzoek bent, dus twijfel niet oms ons te laten weten wat u wilt.

Offerte aanvragen