Elke lichtreclame heeft onderhoud nodig, net als uw auto. Het zijn zaken die we uit de drukte vaak vergeten. Zonde, want dit onderhoud verlengt de levensduur van uw reclame aanzienlijk en dat bespaart u geld. U hoeft nergens aan te denken: wij bellen u elk jaar op om een afspraak in te plannen voor service & onderhoud. Uw reclame wordt van binnen en van buiten gereinigd en dat zorgt voor een verzorgde en vertrouwde uitstraling naar uw klant. We bieden onderhoud aan al onze producten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons. doosletters

 

Stuur ons gerust een bericht of bel ons. Verder hebben wij een super goede service, want u kunt ons altijd bellen als er iets aan je lichtreclame mankeert.

Neem ook gerust een kijkje op al onze andere pagina’s, waarin we alle diensten kunnen toelichten. We hebben veel te bieden, dus stel ons ook vragen.

We bestaan nu ongeveer 35 jaar en staan bekend als een gespecialiseerd bedrijf in alle diensten die wij kunnen leveren en natuurlijk ook service & onderhoud. Geen twijfel dat wij weten wat u wilt en waar u naar opzoek bent, dus twijfel niet om ons te laten weten wat u wilt. Wij hebben de beste apparaten om u te voorzien van alle service & onderhoud, zodat we nooit achterlopen op technieken en u iets gaafs willen aanbieden.

Wij staan altijd open voor vragen, dus twijfel niet.