Wat kunnen wij bieden?

Wilt u uw bedrijfspand voorzien van gevelreclame in de vorm van een full color banner met frameconstructie en reclame spandoeken? Dan is Eurostar Reclame dé partner voor u!

Bent u op zoek naar een staand, rechthoekig, rond of hangend frame, voor kortdurende acties, aankondigingen van evenementen of voor op de huif van uw aanhanger, Eurostar Reclame levert een spandoek in frame in ieder gewenst formaat en eventuele montage.

Wij bekijken samen met de klant de mogelijkheden en proberen dan samen tot een geschikte oplossing te komen voor zijn bedrijfspand. Als u liever een andere oplossing dan een spandoek in frame uitgewerkt ziet neem dan gerust contact met ons op zodat we samen een mooi voorstel kunnen maken.

Assortiment

Eurostar Reclame levert duurzame, scheurvrije, stormvaste, UV bestendige en full color bedrukte spandoeken in verschillende soorten maten. Natuurlijk kunnen wij ook zorg dragen voor de gehele afwerking en passende klem- en ophangsystemen. Enkele voorbeelden zijn:

• Enkel hangend spandoek

Een enkel hangend spandoek is een enkelzijdig bedrukt spandoek gespannen in een aluminium frame en gemonteerd op een gevel.

• Enkel staand spandoek

Een enkel staand spandoek is een enkelzijdig bedrukt spandoek gespannen in een aluminium frame en geplaatst op de ondergrond.

• V hangend Spandoek

Een V hangend spandoek is een Twee enkelzijdig bedrukte spandoeken gespannen in een aluminium frame en gemonteerd aan de gevel in elke gewenste hoek.

• V staand spandoek

Een V staand spandoek is een Twee enkelzijdig bedrukte spandoeken gespannen in een aluminium frame en geplaatst op de ondergrond in elk gewenste hoek.

• Rond spandoek

Een rond spandoek is een enkelzijdig bedrukt spandoeken gespannen in een rond aluminium frame.

Offerte aanvragen